Desenvolupament integral de l'alumne, projecte al col·legi Camps Elisis

M. MARQUÈS
20-11-2019
  • Desenvolupament integral de l'alumne, projecte al col·legi Camps Elisis

El col·legi Camps Elisis va presentar ahir el projecte educatiu que duu a terme amb el Col·legi d’Arquitectes, denominat Arquiescola, que s’emmarca en el programa Magnet i té com a objectiu atansar l’arquitectura a les aules, per convertir-la en l’eix vertebrador de l’ensenyament. A la pràctica, segons va explicar el director del centre, Jordi Porta, “els alumnes aprenen per què el col·legi està construït d’una manera, per què en algunes finestres toca el sol, per què hi ha cadires més petites i altres de grans i treballen l’entorn i l’hàbitat dels esquimals, els indis, els exploradors i els picapedres construint, per exemple, cases de fang”. Porta va subratllar que “en els últims anys, hem progressat cap a la innovació buscant el desenvolupament integral del nen” i va destacar que “Magnet és un pas més per a una escola d’un barri amb una falta d’oferta educativa”.

El delegat d’Educació, Carles Vega, va remarcar que respon a un procés de transformació educativa; la regidora d’Educació, Sandra Castro, va dir que és un projecte d’una “qualitat inqüestionable”; la coordinadora de Magnet, Roser Argemí, va lloar la formació i el treball que hi ha al darrere” i l’arquitecte Lluís de la Fuente, que cal “educar en la construcció”.

D’altra banda, el director dels serveis territorials d’Educació, Carles Vega, va precisar que el grup municipal d’ERC a la Paeria es va abstenir en el seu dia en el punt d’una moció que instava a construir el reivindicat institut de Cappont al considerar que primer s’ha d’analitzar si és necessari.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

L'obertura del turisme estranger al juliol et sembla...

Carregant...
Load next