Desviament del transport de mercaderies pesades pel Camí de Perea

ACN
13-04-2021
  • Desviament pel Camí de Perea del transport de mercaderies pesades

La Paeria ha habilitat el Camí de Perea, a l'Horta, per desviar-hi els vehicles de gran tonatge que, d'aquesta manera, deixaran de passar pel centre de Llívia. Fins ara, es veien obligats a passar pel mig de barri per accedir a les granges i explotacions agrícoles amb les corresponents incomoditats per al veïnat. Amb aquesta actuació, que ha tingut un cost d'uns 3.000 euros, els vehicles podran entrar i sortir a la carretera LP-9221 amb un accés més ràpid i segur a l'A2. 

L'Ajuntament de Lleida ha ampliat l'entrada al camí i ha arranjat la infraestructura de reg perquè hi pugui passar aquest tipus de transport. El primer tinent d'alcalde i regidor d'Urbanisme, Toni Postius, i el regidor de Mobilitat, Joan Ramon Castro, han visitat aquest dilluns els treballs on encara resta delimitar l'espai amb tanques de seguretat (biondes) que s'instal·laran en breu.

Juntament amb la Guàrdia Urbana de Lleida, es durà a terme una campanya per indicar els conductors que utilitzin aquest nou vial i evitar així que passin per dins de la ciutat. 

L'actuació suposarà reduir els sorolls i les emissions a dins del barri de Llívia. L'operació ha estat possible gràcies a l'arranjament del Camí de Perea que és va dur a terme l'any passat.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta