Detenen el responsable d'una plantació de marihuana a la Seu d'Urgell

REDACCIÓ
Publicat: 
05-10-2022
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Detenen el responsable d'una plantació de marihuana a la Seu d'Urgell
    Peu de foto: 
    Mossos d'Esquadra
  • Detenen el responsable d'una plantació de marihuana a la Seu d'Urgell
    Peu de foto: 
    Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat 27 de setembre a la Seu d'Urgell un home, de 52 anys, com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública.

La detenció és resultat d’una investigació oberta el passat mes de setembre després de tenir indicis que en una zona boscosa, al terme municipal de les Valls d'Aguilar, podia haver-hi una plantació de marihuana.

Després de localitzar la plantació, on es van intervenir 240 plantes de marihuana, es va organitzar un dispositiu per tal de localitzar el seu responsable.

El passat dimarts, al voltant de les 11:30 hores, es va localitzar i detenir al carrer Tres Ponts de la Seu d'Urgell l’home que, presumptament, cuidava la plantació.

Posteriorment, a les 16:30 h, es va fer una entrada i perquisició al domicili del detingut, a Taús, on es van trobar una cinquantena de pots amb cabdells de marihuana, amb un pes d’1,5 quilograms, una bàscula de precisió i 63 plantes de marihuana.

La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

El detingut, amb antecedents, va passar el passat dijous a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de la seu d'Urgell.

Comparteix

També t'interessarà