Detinguda per tenir més de 250 plantes de marihuana en un pis d'Agramunt

ACN
09-03-2022
  • Detinguda per tenir més de 250 plantes de marihuana en un pis d'Agramunt

Els Mossos d'Esquadra van detenir divendres passat a Agramunt (Urgell) una dona de 43 anys que tenia 251 plantes de marihuana en un pis del municipi. Segons la policia, la dona tenia dos ordres de detenció pendents per altres fets i a més a més el pis on hi havia la plantació estava connectat de forma il·legal a la xarxa de subministrament elèctric. Per aquest motiu, se l'ha detingut tant per un suposat delicte contra la salut pública com per defraudació de fluid elèctric. La plantació es va trobar per casualitat ja que els mossos van acudir al bloc perquè hi havia hagut un robatori amb força en un pis de l'avinguda Marià Jolonch.

Quan els Mossos d'Esquadra es van dirigir al lloc i quan estaven fent gestions al domicili que havia patit el robatori, un pis ocupat, van tenir indicis que en un pis del mateix bloc podria haver-hi una plantació de marihuana. Els agents van fer una espera i quan van veure que una dona accedia al domicili sospitós, que també estava ocupat, van poder observar que en dues habitacions hi havia una important quantitat de plantes de marihuana.

Les plantes estaven repartides en dues habitacions; una primera on n'hi havia 119 i una segona amb 132. A més a més hi havia transformadors, làmpades, aparells d'aire condicionat, extractors i filtres d'aire.

La detinguda, amb antecedents, va passar dissabte davant el Jutjat d'Instrucció de guàrdia de Balaguer.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta