Detinguda una dona acusada de vendre cocaïna en un pis de Lleida

REDACCIÓ / Lourdes Farré
Publicat: 
06-06-2024
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Detinguda una dona acusada de vendre cocaïna en un pis de Lleida
    Peu de foto: 
    Elements trobats a l'interior de l'edifici registrat ©Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra han detingut avui a Lleida una dona, de 44 anys, com a presumpta autora d'un delicte contra la salut pública (tràfic de drogues).

La detenció és el resultat d'una investigació iniciada a principis d'any després de tenir coneixement que des d'un pis, situat a la plaça Victor Mateu de Lleida, es podia vendre droga a consumidors habituals de la ciutat.

Per corroborar aquesta  informació es van muntar varis dispositius de vigilància on es van constatar que els clients accedien a l'interior de l'edifici i sortien amb embolcalls de cocaïna per a l'autoconsum.

Aquest matí, pels volts de les 07.00 hores, s'ha fet una entrada i perquisició al domicili on, presumptament, es feien les transaccions i s'han localitzat dues bàscules de precisió, un embolcall amb 8,9 grams de cocaïna i un altre embolcall preparat per una venda imminent, estris per embolcallar i preparar la droga per vendre-la en petites dosis i 190 euros en moneda fraccionada.

Davant d'aquests fets s'ha detingut una dona, que en el moment de l’entrada estava al pis, i que era la principal sospitosa.

La detinguda passarà properament a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.

Comparteix

També t'interessarà