Detingudes 5 persones per dos robatoris en cases de la Seu d'Urgell

REDACCIÓ
Publicat: 
24-04-2023
Actualitzat: 24-04-2023 18:25
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Detingudes 5 persones per dos robatoris en cases de la Seu d'Urgell
    Peu de foto: 
    Albert Segura Lorrio (ACN)

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de la Seu d’Urgell, amb la col·laboració de la policia local del municipi, van detenir entre els dies 22 i 23 d’abril cinc homes, d’edats compreses entre els 25 i 41 anys, com a presumptes autors de dos delictes de robatori amb força, en grau de temptativa.

El primer cas va ser la tarda del passat dissabte a la zona del Serrat de la Capella a la Seu d’Urgell. Una trucada va alertar els Mossos que dos homes intentaven esbotzar la porta d’una casa. Ràpidament una patrulla va anar al lloc i va localitzar per la zona dos homes que coincidien amb la descripció dels lladres. Van quedar detinguts per la seva presumpta implicació en els fets. Cap dels dos tenia antecedents previs.

El segon cas va ser la matinada de diumenge, a la partida Sant Armengol de la Seu d’Urgell. Un testimoni va alertar que havia vist tres persones que saltaven la tanca perimetral d’una casa. Diverses patrulles es van adreçar al lloc i van enxampar tres homes quan intentaven forçar els accessos a la casa. Els tres van quedar detinguts i tenien antecedents.

Les persones detingudes van passar a disposició judicial l’endemà de la seva detenció al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de la Seu d’Urgell.

Comparteix

També t'interessarà