Detingut per ferir un home amb un senyal de trànsit a Lleida

REDACCIÓ
20-07-2021
  • Detingut per ferir un home amb un senyal de trànsit a Lleida
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu (Miquel de Santiago)

La Guàrdia Urbana de Lleida va detindre aquest dilluns a la tarda un home per ferir-ne un altre amb un senyal de trànsit després d’una baralla. La víctima va necessitar diversos punts de sutura per un fort cop al cap.

Els fets van tenir lloc sobre les 16:15 hores, quan diverses patrulles es van adreçar al carrer Tallada arran d’un avís per una baralla amb armes blanques a la via pública. Un cop van arribar al lloc, els agents van localitzar dos homes i van procedir a la seva identificació. Als pocs minuts, es va personar a la comissaria de Guàrdia Urbana un tercer implicat en la baralla, acompanyat per una ciutadana, amb una ferida oberta al cap.

Segons ell, es va discutir amb dos homes al carrer i un d'aquests el va agredir, donant-li un fort cop al cap amb un senyal de trànsit. La víctima va ser atesa al CUAP de Prat de la Riba, on va necessitar sis punts de sutura. Per les dades que facilita del seu agressor, aquest va resultar ser una de les dues persones identificades pels agents al carrer Tallada. Per aquest motiu, els agents van procedir a la detenció de A.E.K. de 36 anys, natural del Marroc i veí de Lleida, per un delicte de lesions i per danys al mobiliari urbà.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta