Detingut a Lleida per agredir la seva parella i el seu fill

REDACCIÓ
Publicat: 
27-07-2021
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Detingut a Lleida per agredir la seva parella i el seu fill
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu (Miquel de Santiago)

La Guàrdia Urbana va detindre aquest dilluns un jove de 25 anys, natural de Veneçuela i veí de Lleida, per un delicte de maltractament en l’àmbit de la llar. El mateix dilluns, sobre les 16:00 hores, una dona de 29 anys va denunciar a la comissaria que la seva parella feia un temps que l’agredia físicament, tant a ella com al seu fill menor d’edat, que els insultava constantment i els menyspreava.

Una patrulla es va desplaçar fins al domicili de la víctima i va procedir a la detenció de l’autor de 25 anys, natural de Veneçuela i veí de Lleida, per un delicte de maltractament en l’àmbit de la llar. 

D'altra banda, agents de la Urbana van denunciar un conductor que va donar un resultat positiu de 0.83 mg/l en la prova d'alcoholèmia. Els fets van tenir lloc el mateix dilluns, sobre les 22.30 hores, quan una patrulla es va desplaçar fins el carrer Agustins en rebre avís d’un xoc d’un turisme contra un vehicle estacionat i posteriorment contra un fanal d’enllumenat públic. Els agents van comprovar que el conductor del turisme, de nacionalitat espanyola i veí de Lleida, presentava símptomes de trobar-se sota l’efecte de begudes alcohòliques. El van requerir perquè fes la prova d’alcoholèmia i va donar un resultat positiu. Els agents van instruït les diligències penals per conducció sota els efectes de begudes alcohòliques.

Comparteix

També t'interessarà