Detingut a Lleida per intentar apunyalar amb un ganivet un familiar seu menor d'edat

REDACCIÓ
07-06-2021
  • Detingut a Lleida per intentar apunyalar amb un ganivet un familiar seu menor d'edat
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu (Miquel de Santiago)

Aquesta matinada la Guàrdia Urbana de Lleida ha detingut a J.C.G. de 46 anys, nacionalitat Espanyola i veí de Lleida, per un delicte d'amenaces. Els agents han rebut l'avís sobre una baralla i s'han desplaçat fins al lloc dels fets, on, una de les parts implicades els ha explicat als agents que un familiar ha intentat apunyalar al seu fill amb un ganivet de grans dimensions. El pare del menor ha manifestat als agents que quan es trobava anant caminant cap a casa amb el seu fill de 6 anys ha sortit de darrere d'un cotxe un individu amb un ganivet a la mà i ha amenaçat de mort al seu fill. Segons el pare, l'agressor ha intentat clavar-li el ganivet al menor que es trobava amagat darrere del pare. Segons la versió del pare, ha amagat el fill darrera seu i ha esquivat diversos cops el ganivet, moment en què han arribat altres familiars i l'home ha marxat corrent. Poc després, la Urbana l'ha localitzat assegut a l'entrada del seu domicili, amb dos ganivets de cuina a la vora, i l'ha detingut.

Positiu a la prova d'alcoholèmia a Lleida

El diumenge 6 de juny, agents de la Guàrdia Urbana van aturar un turisme arran d'un control de documentació al carrer Camp de Mart. Els agents van comprovar que el conductor del turisme de 29 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Lleida, presentava símptomes de trobar-se sota l'efecte de begudes alcohòliques. Un cop van fer la prova, el resultat d'aquesta va donar positiu de 0,79 mg/l.

D'altra banda, en el mateix control de documentació, a les 2 de la matinada, els agents van realitzar la prova d'alcoholèmia al conductor d'un turisme, després de trobar que aquest presentava símptomes d'embriagues. El resultat de la prova va donar positiu de 0,80 mg/l.
Els agents van instruir les diligències penals per conducció sota els efectes de begudes alcohòliques als dos conductors infractors.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta