Detingut per maltractar dos gossos penjant-los d'un arbre i ruixant-los amb aigua calenta

ACN
13-08-2022
  • Detingut per maltractar dos gossos penjant-los d'un arbre i ruixant-los amb aigua calenta
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu (Miquel de Santiago)

Els Mossos d'Esquadra han detingut a Maçanet de la Selva l'amo de dos gossos que maltractava els animals de manera reiterada. L'home, que té 38 anys, penjava els animals d'un arbre pel coll i els ruixava amb aigua calenta. Els mossos van comprovar com l'arrestat feia mesos que cometia els abusos. L'home, que és propietari d'una casa a la urbanització Maçanet Residencial Parc, tenia els dos animals en un estat deplorable. Els Mossos d'Esquadra el van arrestar aquest dimarts i l'acusen d'un delicte de maltractament d'animals. Després de declarar davant del jutjat, ha quedat en llibertat provisional. Els dos gossos s'han traslladat al Centre d'Acollida d'Animals de la Selva (CAAS).

Aquest dilluns els mossos van rebre l'avís que aquest home, que té una casa a la urbanització Maçanet Residencial Parc, maltractava els seus gossos. La policia va anar fins a l'habitatge i, allà, es van trobar els dos animals en un estat deplorable.

La investigació va concloure que els gossos feia mesos que patien maltractaments. En concret, l'amo els penjava pel coll en un arbre i els ruixava amb aigua calenta.

Els Mossos van detenir l'home, que té 38 anys, aquest dimarts per un delicte de maltractament d'animals. Aquell mateix dia, la policia li va comissar els dos gossos i els va traslladar fins al CAAS de Tossa de Mar (Selva).

El detingut va passar aquest aquest dimecres a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners. Després de prendre-li declaració, el jutge el va deixar en llibertat provisional.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta