Detingut pel robatori de pancartes electorals del PP a Alpicat

REDACCIÓ
Publicat: 
25-05-2023
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Detingut pel robatori de pancartes electorals del PP a Alpicat
    Peu de foto: 
    PP Alpicat

Els Mossos d’Esquadra han detingut a una persona d’origen estranger per robar pancartes electorals del Partit Popular a Alpicat. Ramón Piñol, alcaldable de la formació al municipi, va denunciar el fets d’immediat davant la Junta Electoral de Zona. “A l’inici de campanya ja vam observar que certes persones del poble van intentar traure les pancartes però els vam parar”, ha assegurat Piñol.

Ahir al matí, des de l’Ajuntament del municipi li van comunicar que la propaganda electoral havia desaparegut i que tenien proves de la persona que estava al capdavant dels fets. “He trucat als Mossos d’Esquadra per informar-los de la situació i, tot seguit, han anat a buscar-lo a casa seva”, ha explicat l’alcaldable del PP per Alpicat.

No obstant, el veí del municipi s’ha negat a obrir-los la porta i s’ha intentat escapar per la porta del darrera de casa seva. Finalment, els Mossos d’Esquadra l’han detingut i li han requisat les pancartes que intentava llençar. “Estem convençuts que ha estat un encàrrec per part d’altres persones, no obstant, seguirem fent campanya al carrer perquè és de tots i exigim una campanya neta respectant la llibertat ideològica”, ha lamentat Piñol.

Comparteix

També t'interessarà