Detingut per quatre robatoris d'aspersors en explotacions agrícoles del Segrià

REDACCIÓ
Publicat: 
17-11-2022
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Detingut per quatre robatoris d'aspersors en explotacions agrícoles del Segrià
    Peu de foto: 
    Mossos d'Esquadra

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat dimarts, a Torrefarrera (Segrià), un home de 37 anys, com a presumpte autor de quatres furts.

La detenció és el resultat d'una investigació iniciada després de tenir coneixement que, la matinada del 9 de novembre, es va produir un furt de material de reg en una explotació agrícola de la partida Suquets, d’on van sostreure tubs i canyes d'aspersió.

El mateix dia, pels volts de les 17.40 hores, una patrulla de Mossos d'Esquadra, que estava fent patrullatge preventiu per Torrefarrera, va interceptar un vehicle carregat de material fèrric de dubtosa procedència, on hi havia tubs de ferro doblegats i canyes d'aspersió.

Davant d'aquests fets es va procedir a la identificació dels dos ocupants del vehicle i al comís preventiu del material per esbrinar la seva procedència, ja que els dos homes identificats no van donar una explicació coherent.

El passat dissabte, en el transcurs d’un control preventiu en una deixalleria de Torrefarrera, es va comprovar que els dos sospitosos també havien venut nombrosos aspersors de procedència dubtosa.

A principis de setmana es va esbrinar que el material intervingut en el vehicle l’havien furtat de l'explotació agrícola de Suquets. A més, també es va constatar que els aspersors intervinguts en la deixalleria els havien sostret el passat divendres en tres explotacions agrícoles de la partida Bolós, d’Almenar.

Finalment, el passat dimarts, pels volts de les 11.00 hores, es va  aconseguir detenir a Torrefarrera un dels lladres.

La investigació continua oberta per tal de detenir el segon implicat, i no es descarta que estiguin implicats en altres fets similars.

El detingut, amb antecedents, passarà avui a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.

Comparteix

També t'interessarà