Detingut per tràfic de drogues al voltant d'un bar que acumulava nombroses queixes veïnals

REDACCIÓ
30-09-2022
  • Detingut per tràfic de drogues al voltant d'un bar que acumulava nombroses queixes veïnals
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu (Mossos d'Esquadra)

Els Mossos d’Esquadra i la Policia Local de Mollerussa van realitzar ahir dijous un dispositiu, en el marc de la Llei 4/2015 de Protecció de la Seguretat Ciutadana,  en un bar del carrer Urgell de la població.

Aquest establiment acumulava nombroses queixes veïnals i incidents que havien requerit la presència policial. També hi havia indicis que es consumien substàncies estupefaents tant a l'exterior com a l'interior del bar i que hi havia tràfic de drogues.

Arran dels fets, es va iniciar una investigació per determinar la presència de venedors i es van realitzar una sèrie de vigilàncies i seguiments. Aquest treball va permetre constatar el que es recollia a les queixes i identificar un home que es dedicava a vendre drogues a l'entorn del bar i que, a més, utilitzava un vehicle estacionat per les rodalies on guardava les substàncies.

Un cop recollits els indicis suficients, ahir es va planificar un dispositiu d'inspecció al bar. A les 21 hores agents de l'Àrea de Recursos Operatius van entrar i assegurar el local i les persones allí presents. Seguidament agents de les unitats d'investigació, seguretat ciutadana i canina van escorcollar el bar i les persones. Es van aixecar quatre actes per tinença o consum de substàncies. També van denunciar el responsable del local per tolerar aquests fets.

Paral·lelament, els investigadors van detenir a l'avinguda Generalitat, la persona que tenien identificada per vendre substàncies estupefaents i també van localitzar el vehicle que utilitzava. En escorcollar el turisme van localitzar substàncies estupefaents de diferents tipus (cocaïna, marihuana i haixix), amagades en diversos llocs del vehicle i envasades per a la seva venda al detall.

El detingut passarà properament a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Veuràs algun partit del Mundial de futbol de Qatar?