Detingut un home per incompliment de mesura cautelar a una dona que havia atracat anteriorment

REDACCIÓ
Publicat: 
14-02-2024
Actualitzat: 14-02-2024 10:37
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Detingut un home per incompliment de mesura cautelar a una dona que havia atracat anteriorment
    Peu de foto: 
    Imatge d'arxiu (Policia Nacional)

La dona d'edat avançada havia estat víctima d'un robatori amb violència del seu bolso per part de l'agressor, que va fugir corrents pels carrers adjacents


La Policia Nacional ha detingut un veí de La Seu d'Urgell per incomplir una mesura cautelar de prohibició d'aproximació a la persona que havia atracat amb violència uns dies abans.

Els fets estan relacionats amb el robatori amb violència comès en un carrer cèntric de La Seu d'Urgell el passat 31 de gener, quan el jove es va llançar sobre la víctima, una dona d'edat avançada, per arrabassar-li el bolso. Després d'empènyer-la de forma agressiva i fugir corrents pels carrers adjacents, la víctima va ser atesa per un policia nacional fora de servei, que mentre li oferia els primers auxilis es va coordinar de manera telefònica amb dos policies uniformats que van interceptar l'autor de l'atracament, recuperant els efectes sostrets a la dona.

La víctima, que va caure a terra a causa del fort empentó de l'autor, va patir un violent cop i va haver de ser atesa a l'Hospital de La Seu d'Urgell. Després de contactar amb la víctima, s'ha pogut saber que la mateixa es recupera a casa seva de les lesions sofertes, que van suposar una fractura d'espatlla.

Després d'aquests fets, el jove va quedar en llibertat amb la imposició d'una mesura cautelar que li prohibia aproximar-se a menys de 500 metres del domicili de la víctima.

L'agressor de l'atracament va ser sorprès per dos agents de paisà incomplint la mesura cautelar

Aquesta mesura va ser trencada el passat dissabte, quan agents de policia nacional de paisà que es trobaven de servei a la zona central de la localitat van verificar com aquesta persona es trobava dins de l'àrea d'exclusió dictada per l'Autoritat Judicial amb la finalitat de protegir la víctima.

El detingut, de 25 anys d'edat, compta amb un historial delictiu amb nombrosos antecedents per robatoris amb violència, furts i robatoris amb força.

Comparteix

També t'interessarà