Detinguts dos veïns del Pla d'Urgell per cultivar gairebé 2.000 plantes de marihuana

REDACCIÓ
19-06-2020
  • Detinguts dos veïns del Pla d'Urgell per cultivar gairebé 2.000 plantes de marihuana
  • Detinguts dos veïns del Pla d'Urgell per cultivar gairebé 2.000 plantes de marihuana
  • Detinguts dos veïns del Pla d'Urgell per cultivar gairebé 2.000 plantes de marihuana

Els Mossos d'Esquadra van detenir el passat dimecres un home, de 31 anys, i una dona, de 30 anys, tots dos veïns de Torregrossa (Pla d’Urgell) i de nacionalitat espanyola, com a presumptes autor d'un delicte contra la salut pública i defraudació de fluid elèctric. La investigació es va iniciar a finals del mes d’abril quan es va produir un incendi en una caixa de comptadors situada al carrer Barceloneta de la població de Torregrossa (Pla d’Urgell). Tot apuntava que podia haver estat provocat per una connexió fraudulenta a la xarxa elèctrica.

Davant la possibilitat que aquest fet estigués relacionat amb una plantació de marihuana 'indoor' es va obrir una investigació que va permetre constatar que el cultiu es trobaria en una casa situada en el mateix carrer on es va produir l'incendi.

Finalment, el passat dimarts es va detenir un parella com a responsables de la plantació. L’endemà es va realitzar una entrada i perquisició a la casa on es va intervenir 1.988 plantes de marihuana, 305 grams de cabdells de marihuana assecats, material fitosanitari per afavorir el creixement de les plantes i una bàscula de precisió. A més, els detinguts disposaven d’una instal·lació elèctrica amb làmpades i equips d'aire condicionat connectats de manera fraudulenta a la xarxa elèctrica.

Els detinguts, un dels quals té antecedents, passaran demà a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta