Deu podis del Sícoris a la Copa d'Espanya clàssica de piragüsime

REDACCIÓ
09-04-2018
  • Deu podis del Sícoris a la Copa d'Espanya clàssica de piragüsime

El Sícoris Club, igual com va ocórrer en la jornada de dissabte, va ser el gran dominador ahir de les dos competicions estatals que componien la Copa d’Espanya de piragüisme celebrada a O Barco (Ourense) amb la consecució d’onze podis. Deu dels podis els va aconseguir a la Copa d’Espanya en la modalitat clàssica i l’altre, en el Campionat d’Espanya de patrulles.

A la Copa d’Espanya modalitat clàssica van vèncer en les seues respectives proves: Biel Nobau (C1 cadet), Andrea Agüera (K1 cadet), Laura Miralles (K1 sènior), Vlad Ionut (K1 júnior), Eric Gilart (K1 cadet) i Xavi Miralles-Alan Padilla (C2 sènior).

Segons posats van aconseguir Alan Padilla (C1 sènior), Alba Oronich (K1 sènior) i Jordi Teixidó (K1 cadet). Finalment, va ser bronze Rafael Herrera en K1 veterà.

Pel que fa a la competició de patrulles, el Sícoris va obtenir la medalla de bronze amb els palistes Miralles, Herrera i Jiménez.

Per la seua part, un altre club lleidatà, el Kayak Mitjana, va aconseguir la cinquena plaça amb els palistes David Martínez, Joaquín Martínez i Eduard Tudel.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Penses que s’hauria d’obrir l’oci nocturn?