Dia festiu de botigues i grans superfícies obertes a la capital

REDACCIÓ
02-11-2019
  • Dia festiu de botigues i grans superfícies obertes a la capital

Establiments comercials de l’Eix, sobretot cadenes i franquícies, i també grans superfícies de la capital van obrir ahir, festivitat de Tots Sants, al ser un dels festius d’obertura autoritzada. Van obrir sobretot botigues de roba i complements, perfumeries i grans superfícies de diferents sectors. No obstant, a mig matí, l’Eix Comercial no estava gaire freqüentat i, entre els passejants, pocs eren els que portaven bosses de compra.

Els lleidatans que van optar per anar de compres van poder aprofitar que alguns establiments ofereixen rebaixes de fins al cinquanta per cent per Mid Season (mitja temporada) en articles seleccionats o descomptes d’entre el 20% i el 30% per comprar un segon o un tercer producte, per exemple.

Establiments ofereixen promocions especials i descomptes de fins al 50% en certs articles

Tradicionalment, el dia de Tots Sants és un dels festius en què el comerç local opta en general per deixar les persianes abaixades, al ser una jornada més dedicada a la família. I una altra de les raons per preferir tancar és també reservar forces per afrontar la gran quantitat de festius en els quals els comerciants obriran durant la campanya nadalenca.

En concret, podran obrir els dies 1, 6, 8, 15, 22 i 29 de desembre, que suposa que les botigues estaran actives sense parar durant vint-i-quatre dies seguits, tancaran el dia de Nadal i Sant Esteve i tindran deu dies seguits d’obertura més, ja que el diumenge 5 de gener també està autoritzada.

Abans, els establiments comercials amb tota seguretat prepararan la campanya de descomptes del Black Friday, una celebració importada dels Estats Units que ja ha arrelat a Lleida i està prevista per al proper dia 29.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next