Dispositiu de recerca per buscar una dona de 73 anys desapareguda al Vilosell

ACN / REDACCIÓ
17-10-2020
  • Dispositiu de recerca per buscar una dona de 73 anys desapareguda al Vilosell

Ampli dispositiu de recerca per buscar una dona de 73 anys desapareguda fa 24 hores al Vilosell (Garrigues). Es tracta d'Alícia Cuadrado, mare del primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Barcelona, Jaume Collboni. La dona va sortir ahir al matí a passejar el gos, no va torna a casa al migdia i la seva filla va denunciar-ne la desaparició. Una primera batuda es va iniciar pels voltants de les set de la tarda d'ahir divendres –sense èxit- i aquest dissabte al matí s'ha reprès la recerca amb 15 dotacions dels Bombers (amb GRAE i unitats canines), 10 patrulles dels Mossos d'Esquadra, i efectius de la Creu Roja i del SEM. També hi ha voluntaris i familiars cridats pels ajuntaments del Vilosell i del municipi veí de la Pobla de Cérvoles.


Els Bombers de la Generalitat coordinem dues recerques de persones desaparegudes des de divendres tarda, una al terme del Vilosell (les Garrigues) i una altra a Rupit i Pruit (Osona).

L’operatiu està format per unitats especialitzades (incloent Grups d’Actuacions Especials, Unitats Canines, Suport Logístic). Un total de quinze dotacions dels Bombers de la Generalitat, juntament amb una desena d’unitats dels Mossos d’Esquadra i la col·laboració d’altres cossos d’emergència (SEM, Creu Roja, entre d’altres) rastregen la zona per trobar indicis de la senyora desapareguda.

Una altra recerca es duu a terme a Rupit i Pruit, on ahir al migdia es va donar l’avís de desaparició d’un home de 75 anys que va anar a caçar bolets per la zona. Cap a dos quarts de nou de la nit es va posar en marxa tot el dispositiu per buscar el boletaire i, després de fer una recerca extensiva per l’entorn, va començar la recerca intensiva pel voltant del vehicle, sense obtenir resultats.

Aquest matí s’han intensificat les tasques de recerca, amb un dispositiu format per onze dotacions dels Bombers (incloent Grups d’Actuacions Especials, Unitats Canines, Suport Logístic) i una desena d’unitats dels Mossos d’Esquadra, amb la col·laboració d’altres cossos d’emergència.

Les dues recerques estan reforçades per mitjans aeris, tant dels Bombers de la Generalitat (amb l’activació d’un helicòpter amb GRAE i Suport Sanitari SEM), com dels Mossos d’Esquadra (que també han mobilitzat un helicòpter).

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta