Diversió familiar a La Manreana Parc

A. GUERRERO
22-09-2019
  • Diversió familiar a La Manreana Parc
  • Diversió familiar a La Manreana Parc

Les comarques de Lleida compten des d’ahir amb el primer parc temàtic familiar: La Manreana Parc. Es tracta d’una iniciativa de la granja escola i casa de colònies del mateix nom de Juneda que proposa una nova oferta de lleure destinada a famílies amb nens amb què els participants poden ajudar un granger, conèixer animals salvatges a les instal·lacions de Vimferri, fer un volt en poni, gaudir de jocs infantils i de visites guiades teatralitzades. Jaume Graus, gerent de La Manreana, va explicar que “el nostre objectiu és donar un valor afegit al sector agrícola i ramader amb una oferta atractiva per a les famílies amb diferents activitats”. Graus va afegir que “entre el març i el juny ens han visitat unes 700 persones sense fer cap tipus d’iniciativa i creiem que era una cosa que faltava i volem ser un referent”.

Amb el lema “Vine a gaudir d’un dia bestial”, La Manreana Parc és obert tots els dies de la setmana de 10.00 a 19.00 hores, tot i que les activitats es concentren els caps de setmana. La granja escola va acollir ahir les primeres famílies malgrat la pluja matutina i per avui i els caps de setmana vinents ha tancat reserves de veïns de la comarca i d’altres pobles de Lleida, Barcelona i Tarragona. L’entrada bàsica costa set euros però hi ha altres modalitats que inclouen el dinar i fins i tot l’estada el cap de setmana. “També hi ha un 15% de descompte si la compra es fa per internet i hi ha la possibilitat d’entrada sense reserva prèvia”, va comentar Jaume Graus.

La Manreana Parc oferirà, a més, caps de setmana temàtics. El d’ahir i avui és Tornem a l’escola!, però ja estan previstos Castahalloween (26 i 31 d’octubre i 1 i 2 de novembre) i Oficis antics (24 i 25 de novembre), entre d’altres.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que s'hauria de fer un confinament més estricte al territori lleidatà?