Diversos incendis calcinen més de deu hectàrees a Ponent

REDACCIÓ
26-06-2020
  • Diversos incendis calcinen més de deu hectàrees a Ponent

Els Bombers de la Generalitat van sufocar entre dimecres a la nit i ahir diversos incendis de vegetació que van calcinar al voltant d’unes deu hectàrees en el seu conjunt. Dimecres hi va haver incendis a Cervera, on van cremar 600 metres quadrats per un petard, i el camí de Marimunt de Lleida, on quatre dotacions van treballar en un incendi que va calcinar una hectàrea.

En el de més extensió es van cremar 4,2 hectàrees i es va produir a Balaguer. Els Bombers van rebre l’avís a les 20.43 hores i va afectar rostolls i un camp de cereal al camí d’Albesa.

Quatre dotacions van treballar durant prop de dos hores en l’extinció.

També dimecres, a Torregrossa van cremar tres hectàrees de matolls. Van actuar-hi tres dotacions, que van ser alertades a les 20.45 hores. Així mateix, a primera hora d’ahir es va declarar un incendi de 100 metres quadrats al costat de les vies del tren a la ciutat de Lleida que va afectar diversos combois (més informació a la pàgina 16). També van sufocar focs a Artesa de Lleida, Os de Balaguer i Almacelles, on es van calcinar dos hectàrees al Pla de la Creu.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Renoves l'armari cada tardor?