Doble cita amb l’autocròs al Circuit de Lleida

SEGRE
Publicat: 
23-02-2020
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Doble cita amb l’autocròs al Circuit de Lleida

El Circuit de Lleida va acollir ahir una doble cita d’autocròs, amb la celebració del Campionat de Catalunya al matí i de la Diada Off-Road de Resistència a la tarda.

En el Català d’Autocròs van prendre part un total de quaranta-cinc pilots i en la Divisió II A el triomf va ser per a Francesc Torrelles, de l’Escuderia Lleida. En la Divisió II va vèncer Joan Serrat, també de l’Escuderia Lleida, mentre que a Car Cross la victòria se la va adjudicar Pere Arqué, de l’Escuderia Mollerussa. Finalment, el triomf en la categoria Júnior va correspondre a Gil Membrado, membre també de l’Escuderia Mollerussa.

A la tarda, en la Diada Off-Road, van prendre part quinze equips d’entre dos i tres pilots cadascun. En la Classe I va vèncer l’equip format per David Boltà, Iván Margarit i Xavier Margarit, de l’Escuderia Lleida.

A Classe II va guanyar l’equip de Juanjo Aranda, Tomàs Alonso i Ignaci Alonso, del Potarojas Competició, de Barcelona. I a Classe III la victòria va correspondre a l’equip de Joan Sánchez i David Tarín, de l’Escuderia Motor Terrassa.

Comparteix

També t'interessarà