Doble cita ciclista, el cap de setmana a Balaguer

J. BOVÉ
Publicat: 
16-10-2019
Actualitzat: 16-10-2019 10:00
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Doble cita ciclista, el cap de setmana a Balaguer

El ciclisme serà el protagonista esportiu aquest cap de setmana a Balaguer, amb una doble cita, ja tradicional. Dissabte, dia 19, se celebrarà la XXXI edició de la Festa de la Bicicleta, mentre que diumenge, dia 20, serà el torn de l’Ermitanyos, prova de BTT d’uns 90 quilòmetres de recorregut.

Dissabte, la Festa de la Bicicleta, una popular marxa per a ciclistes de totes les edats, reunirà uns 300 participants, entre els quals alguns dels que disputaran la prova de l’endemà. Recorreran els carrers de la capital de la Noguera en les seues dos rutes habituals, una primera per l’Eixample i el marge esquerre del riu Segre i el Barri Antic i una segona que recorrerà el trajecte entre Balaguer i el monestir de les Franqueses. En aquesta ocasió, la festa, activitat destacada de la setmana de la mobilitat sostenible, també inclourà tallers sobre el món de les dos rodes.

Diumenge serà el torn de l’Ermitanyos 2019, prova que recorre les tres ermites de la comarca, Cérvoles, Montalegre i Sant Jordi, a les quals s’unirà també, com en les últimes edicions, l’ermita de Sant Cristòfol de Sant Llorenç, la qual cosa augmenta la duresa dels 90 quilòmetres de recorregut. Tant la sortida com l’arribada estaran situades al Molí de l’Esquerrà.

Comparteix

També t'interessarà