Doble cita de triatló a Gimenells amb 500 atletes

SEGREcom
25-04-2015
  • Doble cita de triatló a Gimenells amb 500 atletes

La modalitat del triatló, que combina la natació, el ciclisme i la cursa a peu, està de moda a Lleida i aquest any, a causa de la gran demanda, es disputaran fins a quatre proves, cada una de diferent nivell sota l'organització de l'Associació Esportiva Ekke. Dos d'aquestes, l'Esprint i la Half Iron Man, viuran la seua segona edició els dies 23 i 24 de maig, mentre que al setembre es disputaran, per primeravegada , un triatló olímpic i un Iron Man.

Ahir es van presentar les dos primeres cites de l'any, acte que va comptar amb la presència del triatleta barceloní Marcel Zamora, considerat un dels millors del món en la seua especialitat i que es va congratular que a Lleida comencés a proliferar aquest tipus de proves, cada vegada més practicades pel gran públic.

En el Triatló Sprint, previst per al 23 de maig, els participants hauran de cobrir 750 metres nedant al llac artificial 2 Llacs de Gimenells, 20 km de bicicleta i 5 de cursa a peu pels voltants de la localitat del Segrià. L'altra prova, la half, fixada per al diumenge 24 de maig, consta d'un recorregut de 1.900 metres de natació, 90 quilòmetres de bicicleta i 21 a peu.

Les dos competicions van reunir l'any passat més de 330 participants, una xifra que l'organització espera superar. No obstant, s'ha limitat la inscripció a 350 per a la prova Sprint i 250 per a la Half, que ja compta amb gairebé 200 inscrits.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Els protocols covid a les escoles et fan sentir...?