Doble premi de l'esport a l'escola per a Lleida

REDACCIÓ
30-10-2020
  • Doble premi per a Lleida
  • Doble premi per a Lleida

Un total de 26 entitats esportives sense ànim de lucre, centres educatius i persones, entre aquests la SEE Escola Riu Segre (Lleida) i el coordinador de Primària de la ZER Plaurcen (escoles de Sidamon i el Poal) Eduard March, van ser guardonats ahir en la primera edició dels Premis Pla Català de l’Esport a l’Escola. La iniciativa està impulsada per l’Agrupació d’Associacions Esportives Escolars de Catalunya juntament amb la Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física.

Aquesta edició va voler reconèixer aquelles entitats i persones que, tant a través de la seua acció directa com de la seua influència o suport, van treballar al llarg del curs 2019-2020 per transformar positivament la realitat social de nens i adolescents catalans a través de l’esport o l’activitat física en l’entorn escolar.

A Lleida, uns 11.000 alumnes participen en el Pla Català de l’Esport a l’Escola.

Distinció pels seus valors a dos clubs

La Fundació Catalana per l’Esport va distingir ahir el Club Handbol Lleida Pardinyes, pel seu projecte #EsportsAmbValors en la categoria Foment i difusió dels hàbits i valors de l’esport, i el Club Tennis Taula Borges, pel seu projecte intitulat Integració social: el millor punt del Club Tennis Taula Borges.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta