Doblet d’Echaniz i Travé al Mundial

REDACCIÓ
Publicat: 
20-07-2018
Actualitzat: 20-07-2018 13:16
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Doblet d’Echaniz i Travé al Mundial

Els lleidatans Pau Echaniz i Miquel Travé van passar ahir a semifinals de C1 i K1 de categoria júnior en el Mundial d’eslàlom d’Ivrea, mentre que Adrià Moyano no va aconseguir avançar en la prova de K1 masculina.

En la primera competició de la jornada, les sèries eliminatòries de C1, Echaniz i Travé van segellar la classificació per la via ràpida. Miquel va firmar el tercer millor temps (88.37), només darrere del francès Nicolas Gestin i el txec Vojtech Heger, i es va confirmar la seua condició d’un dels aspirants a la final. Per la seua part, Pau va acabar setè amb un temps de 92.08 segons. El gallec Daniel Pérez també es va classificar per a semifinals al firmar el tretzè lloc. Amb la classificació de C1 a la butxaca, Echaniz i Travé van afrontar les eliminatòries de K1 amb seguretat i Pau va firmar el tercer millor crono (82.00), darrere dels francesos Anatole Delassus i Vincent Delahaye. Miquel va acabar dissetè i també es va assegurar la seua presència en semifinals, mentre que Adrià Moyano, trenta-setè, va haver d’acudir a la repesca.

En la sèrie definitiva, el lleidatà tampoc es va trobar còmode i va acabar el 21, allunyat de les deu primeres places. Quant a la participació femenina, la gallega Ainhoa Lameiro es va classificar per a semifinals de C1 i K1, mentre que la basca Xanet Echarri va passar en C1. La jornada d’avui al Mundial sub-23 i júnior comptarà amb la participació de Pau Echaniz i Annebel van der Knijff. Echaniz competirà en el C2 mixt júnior al costat d’Ainhoa Lameiro i també en el K1 Extreme de la categoria. Van der Knijff estarà en la prova de K1 Extreme de la categoria sub-23 femenina.

Comparteix

També t'interessarà