Dos amistosos per al Lleida

REDACCIÓ
02-10-2020
  • Dos assajos per al Lleida

El Lleida Esportiu ja té dos nous amistosos a la vista. Tots dos es jugaran aquest cap de setmana a porta tancada a la localitat aragonesa de Villanueva de Gállego. El primer assaig tindrà lloc demà dissabte davant de l’Osasuna Promesas al camp Enrique Porta –el nom del qual és en honor a un davanter centre de finals dels anys 60 i principis dels 70 nascut a la localitat que va destacar, sobretot, al Granada a Primera divisió– a partir de les 17.30 hores. El segon partit es disputarà l’endemà, diumenge, i els homes de Molo s’enfrontaran a l’Eixea, a partir de les 12.00.

Encara hi ha un tercer amistós de preparació confirmat abans de l’inici de la Lliga, el dia 10 d’octubre, a Tarassona, una altra localitat aragonesa.

Val a destacar que fins ara el Lleida ha jugat davant de l’Andorra, partit que va perdre per la mínima (0-1), i dos combinats de la mateixa plantilla lleidatana es van mesurar en un partidet d’entrenament aquest dimecres a Bossòst.

Mentrestant, l’equip segueix amb la seua concentració en terres araneses. Ahir va tocar sessió de peses i també hi va haver relaxació en un spa.

El debut a la Lliga dels blaus no es produirà fins a la segona jornada al camp de l’Hospitalet el 25 d’octubre. En la primera jornada, el Lleida va demanar de descansar per haver començar més tard que la resta la pretemporada.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Com penses que és la millor manera de fer front a les altes temperatures?