Dos fitxatges per al Lleida, que haurà de fer descarts

J.C.M.C.
10-08-2018
  • Dos fitxatges per al Lleida, que haurà de fer descarts

El valencià Fernando Cano i el canari José Artiles es van convertir ahir en nous jugadors del Lleida que, amb aquests dos davanters, ja ha incorporat 12 futbolistes. Cano, mitjapunta que també pot jugar per banda, arriba cedit pel Mallorca, mentre que Artiles és un davanter que procedeix de la UD Las Palmas i que ha firmat per dos temporades, fins al 30 de juny del 2020. No seran les últimes incorporacions de l’equip, ja que el Lleida ja té tancat un acord amb el Reial Madrid per aconseguir la cessió del també atacant Mink Peeters. En aquest cas només falta que l’holandès firmi el contracte, però des del mateix club madrileny ahir ja es donava oficialitat a la cessió. La tercera consecutiva de la jove promesa de 20 anys.

Amb tantes incorporacions la plantilla supera ara la xifra de futbolistes majors de 23 anys que permet la reglamentació, que és de 18, per la qual cosa haurà de procedir a descartar jugadors. Els dos primers seran Aitor Núñez i Manu Molina. Tots dos ja saben que el club no hi compta. Ja no han estat convocats per als dos últims partits davant de l’Ascó i l’Osasuna. Tant Aitor Núñez com Manu Molina tenen ofertes. En el cas de l’andalús, la seua destinació serà probablement el Salamanca.

Però com que el Lleida no ha donat la plantilla per tancada i continua fent gestions per incorporar més jugadors, la llista de descarts també es veurà ampliada. Un per cada nova alta major de 23 anys. La tasca de la direcció esportiva serà ara la de treballar les possibles noves sortides. En principi, en la relació de jugadors que també podrien sortir, en funció de les noves arribades, estarien en aquests moments Joel Huertas i Moussa, tret que la direcció esportiva canviï d’idea.

Pel que fa a les dos últimes incorporacions, Fernando Cano (València, 14-2-1995) es va formar al planter del València i malgrat la seua joventut compta amb una notable experiència en el marc de la Segona divisió B. Quant a Artiles (Las Palmas, 10-6-1993), té experiència a Segona divisió A i ha disputat dos play-offs d’ascens amb el Racing i també amb el Cartagena.

D’altra banda, el Lleida jugarà la Copa Catalunya demà a Vilafranca.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta