x. madrona/S. Caufapé
03-02-2015
Actualitzat: 03-02-2015 11:50
  • Dos germans correran per Lleida la Titan Desert

Els germans Eva i Isaac Ledesma participaran entre el 27 d'abril i el 2 de maig en la desena edició de la Titan Desert, considerada la prova més dura del món en BTT, estrenant la nova categoria creada per l'organització "Ambassador", destinada a equips de dos ciclistes que representin la seua ciutat.

D'aquesta forma, els germans Ledesma, que són debutants a la prova, competiran en representació de Lleida en una categoria que tindrà la seua pròpia classificació, els seus premis i fins i tot un seguiment especial per un canal de televisió de l'organització que després distribuirà les imatges als respectius llocs d'origen dels corredors.

Eva Ledesma, exatleta de pista i cros i ara triatleta, que va arribar a ser campiona d'Espanya d'aquesta disciplina el 2009, va confessar estar "molt motivada" davant d'un repte "tant a nivell personal com el fet de representar Lleida a nivell internacional. A més, sóc molt feliç de poder compartir aquesta experiència amb l'Isaac", va assenyalar l'esportista, que va entrenar un altre lleidatà, Josep Térmens, l'any passat perquè aquest aconseguís guanyar la prova en la categoria sub-23. Per la seua part, Isaac Ledesma, que va ser destacat atleta, va patir una greu lesió als bessons que el va obligar a passar pel quiròfan i a oblidar-se de l'atletisme d'elit. Per a ell, després que recorregués Cuba amb bicicleta amb la seua germana el 2011, "la Titan és una gran oportunitat perquè, després de la frustració que vaig patir, la bicicleta m'ha permès emocionar-me una altra vegada".