Dos municipis de Ponent iniciaran la nova temporada de bany el 19 de juny

REDACCIÓ
Publicat: 
11-06-2021
Actualitzat: 11-06-2021 10:25
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • Tres municipis de Ponent iniciaran la nova temporada de bany aquest 19 de juny
    Peu de foto: 
    Tres municipis de Ponent iniciaran la nova temporada de bany aquest 19 de juny

Les piscines municipals de Tàrrega, Altet iniciaran la nova temporada de bany el dissabte 19 de juny. Per segon any consecutiu, les instal·lacions s’adapten a les mesures de seguretat sanitària contra la Covid-19 per garantir la salut de les persones usuàries, aquesta vegada amb aforament limitat al 70%. A diferència de l’estiu passat, però, no s’establiran franges horàries per accedir al recinte, que romandrà obert de 2/4 d’11 del matí a les 8 del vespre. Caldrà mantenir la distància de seguretat i dur mascareta en els llocs de pas. A més, s’habilitarà un circuit d’entrada i sortida amb dispensadors de gel hidroalcohòlic i estora desinfectant. Els grups formats per diferents bombolles no podran superar les 10 persones. Així mateix, no es podrà fer ús de les guixetes, gandules, fonts d’aigua i dutxes dels vestidors (sí de les dutxes exteriors).

La Regidoria d’Esports, que gestiona directament el servei, ha rebaixat els preus públics dels abonaments de Tàrrega entre un 15% i un 18%, segons les diferents modalitats. Així, a tall d’exemple, l’abonament individual per adults passa de 90 a 75 euros. L’abonament infantil serà de 55 euros; per a persones jubilades, de 45 euros; i el familiar, de 145 euros. Una altra novetat és la creació d’un abonament de 25 banys a 60 euros. D’altra banda, es mantenen els imports de les entrades individuals: 3 euros (infantil), 4 euros (adult) i 2 euros (majors de 65 anys). L’accés continuarà sent lliure per als infants menors de 4 anys.

A més, es mantenen els preus especials per a persones amb discapacitat, que gaudeixen de l’entrada a 1 euro i l’abonament a 30 euros (el mateix preu s’aplicarà a les seves persones acompanyants i monitors). Silveri Caro, regidor d’Esports, destaca que “tot i que la gestió del servei és deficitària per l’elevada despesa que comporta, rebaixem els abonaments per incentivar l’ús de les piscines com a servei públic a l’abast de la ciutadania”. L’edil reitera que “a l’igual que l’estiu passat, les persones usuàries podran gaudir de les estones de bany i sol amb totes les garanties sanitàries”.

Pel que fa a les piscines d’Altet i Claravalls, els preus públics augmenten lleugerament per escurçar la diferència en relació amb les de Tàrrega. Els veïns residents dels pobles tindran preferència a l’hora d’adquirir abonaments, que oscil·laran dels 35 als 120 euros. Les entrades individuals costaran de 2 a 4 euros segons la modalitat. També s’hi podran adquirir les entrades especials per a persones amb discapacitat.

La venda d’entrades i abonaments s’efectua per via telemàtica mitjançant el web a partir d’aquest dijous 10 de juny (en accedir al recinte es mostrarà al mòbil el codi de la compra). A la taquilla només es podran adquirir entrades pagant amb targeta (no abonaments). La temporada de bany a Tàrrega s’allargarà fins al diumenge 5 de setembre mentre que a Altet i Claravalls finalitzarà el dimarts 31 d’agost. Operaris de la Regidoria de Serveis Municipals treballen aquests dies per deixar a punt les instal·lacions de cara a la seva reobertura.

Comparteix

També t'interessarà