Dos ors del Pedala.cat i bon paper del Xafatolls

26-10-2018
Actualitzat: 26-10-2018 16:24
  • Dos ors del Pedala.cat i bon paper del Xafatolls

Els atletes lleidatans segueixen amb una bona actuació al Campionat d’Europa de Multiesport, que se celebra durant aquesta setmana a Eivissa. Així, dos atletes de la CE Pedala.Cat, de Balaguer, Aleix Sierra i Raúl Barrios, es van proclamar dimarts passat campions d’Europa de Duatló Cros. La carrera consistia en un primer sector de cursa a peu de 6,3 quilòmetres, un segon sector de divuit quilòmetres en BTT i, finalment, un altre de 4,2 km també a peu. Sierra va ser campió en el tram d’edat 20-24 anys i Barrios, en 18-19.

D’altra banda, el Xafatolls de Mollerussa va fregar el podi amb la sisena posició de Núria Ribalta, en la modalitat de Duatló de carretera, mentre que a Aquatló, Sandra Borda va acabar dimecres al lloc 16. Les dos participaran a l’abril al Campionat del Món, a Pontevedra. Una altra atleta lleidatana, Anna Felip, del club Prosan, va acabar en el vuitè lloc, també a Aquatló.

També va vorejar el podi una de les promeses del Tri-4.40 de Lleida. Pol Pueyo va firmar la cinquena posició, també en la mateixa modalitat.