Dos podis per a piragüistes lleidatans al Descens del Sella

REDACCIÓ
07-08-2018
  • Dos podis per a piragüistes lleidatans al Descens del Sella
  • Dos podis per a piragüistes lleidatans al Descens del Sella

El clàssic Descens del Sella, que va celebrar dissabte passat l’edició número 82, va comptar una vegada més amb representants lleidatans, que van tornar amb dos podis en diferents categories. El Sícoris Club va participar amb vuit palistes i, d’ells, Rafael Herrera va aconseguir la primera posició en canoa R, categoria absoluta. També va pujar al podi Rosendo Mesalles, del Club Nàutic Lleida, que va ser segon en la categoria de veterans de més de 70 anys. Mesalles és un habitual d’aquesta clàssica competició que es disputa cada estiu a Astúries i on ha aconseguit nombroses medalles en diferents categories.

També van obtenir bons resultats la resta de competidors del Sícoris Club. En la categoria K2 sub-23, Alan Padilla i Arnau Morancho van finalitzar en el vuitè lloc, mentre que Alba Juanes i Marc Ocón van ser novens en la categoria mixta.

La 82 edició del Descens del Sella va reunir dissabte passat 1.144 piragüistes, procedents de 21 països, que fan d’aquesta prova una de les més populars del calendari piragüístic internacional.

Els guanyadors van ser els asturians Milín Llamedo i Pedro Vázquez i, en dones, Amaia Osaba i Eva Barrios.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que s'hauria de fer un confinament més estricte al territori lleidatà?