Dos universitaris participen en un raid solidari al desert del Marroc

REDACCIÓ
12-02-2020
  • Dos universitaris participen en un raid solidari al desert del Marroc

La capital del Pla d’Urgell tindrà representació aquest any a la UniRaid 2020, una aventura solidària que es realitza al desert del Marroc. Dos joves estudiants d’enginyeria de la Universitat de Lleida, Joan Miró de Mollerussa i Xavier Timoneda de Golmés, hi participaran.

Se celebrarà del 15 al 23 de febrer i inclou set etapes que serviran per entregar uns setanta quilos de material solidari als llogarets del desert. Una quinzena d’empreses i entitats de la ciutat els han donat suport, entre les quals l’ajuntament de Mollerussa.

L’alcalde, Marc Solsona, acompanyat de la regidora de Joventut, Raquel Pueyo, es van reunir ahir amb els dos joves, que tenen previst iniciar el recorregut demà dijous en un Ford Focus de més de vint anys per recórrer més de 2.000 quilòmetres i entregar material solidari com roba, joguets, ulleres i material escolar. Per a l’aventura, han comptat a més amb el suport de les regidories de Joventut, Esports i Promoció Econòmica.

Per la seua banda, el primer edil va valorar aquesta iniciativa com una mostra més de la implicació dels joves en activitats solidàries i es va mostrar satisfet d’haver posat “el nostre gra de sorra al món de la solidaritat”.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta