Dotzè lloc per a Arnau Farré en la seua tornada

REDACCIÓ
27-05-2019
  • Dotzè lloc per a Arnau Farré en la seua tornada

El lleidatà Arnau Farré (JGas Racing) va tornar ahir al Mundial de TrialGP firmant la dotzena posició en el GP d’Itàlia, disputat a la localitat de Pietramurata, mentre que Sergio Ribau (Sherco) va acabar el 24 a la categoria de Trial2.

Farré va obrir la jornada italiana amb una puntuació de 63, i es va instal·lar a la dotzena posició a tres punts de l’alemany Franz Kadlec (TRSS) i del britànic Jack Price (Gas Gas). Per la seua part, Toni Bou (Honda) va començar en el liderat, seguit a la taula per Jeroni Fajardo (Gas Gas) i Adam Raga (TRSS). A la segona mànega, Arnau va ser regular i va acabar amb 62 punts de penalització, i va sumar un total de 126 amb un punt de T3. Va tornar a ser dotzè, empatat amb el britànic Dan Peace (Sherco), per la qual cosa el lleidatà va firmar la dotzena posició a la general a 9 punts de Price, que va finalitzar la segona mànega amb 57 punts de penalització. Toni Bou va aconseguir la victòria a l’acabar amb 33 punts, seguit a la taula per Fajardo, amb 61, i Raga, amb 66.

Per la seua banda, Ribau va acabar la prova italiana amb un acumulat de 109 punts, molt a prop del Top 20, ja que van ser 11 els punts que el van separar de l’italià Pietro Petrangeli (98). La victòria a Trial2 va ser per al també italià Matteo Grattarola (Muntesa), que va acabar el Gran Premi de Pietramurata amb una puntuació de 27. En segona posició va finalitzar el britànic Jack Peace (Sherco) a 16 punts del guanyador, mentre que el seu compatriota Toby Martin va aconseguir el tercer calaix del podi a 5 punts de Peace. Quant a la participació de pilots estatals, el més ben classificat va ser Gabriel Marcelli, que va ser cinquè amb 52 punts.

El GP d’Itàlia va obrir un Mundial de TrialGP que tindrà sis proves més abans de conèixer campió del 2019. La pròxima cita mundialista serà del 7 al 9 de juny al traçat japonès de Motegi, i el Mundial es traslladarà després a Zelhem (Holanda), per a la prova del 22 i 23 de juny. Una setmana després es competirà a Comblain-au-Pont (Bèlgica), per traslladar-se després a Gouveia (Portugal), Auron (França) i la Nucia, on acaba el Mundial al setembre.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta