DVins d’Agramunt preveu servir 15.000 degustacions

M. CABELLO
24-05-2018
  • DVins d’Agramunt preveu servir 15.000 degustacions

Agramunt es tornarà a convertir aquest dissabte en un gran aparador de vins de proximitat durant la celebració de l’edició numero sis de DVins, que preveu servir més de 15.000 degustacions. El certamen es complementarà al matí amb una ruta enològica cultural de temàtica medieval “que mostrarà a un grup reduït de trenta persones els vestigis de la muralla, els porxos més antics datats del segle XIV i els vestits medievals que es conserven a les instal·lacions del consistori”, va explicar ahir Jordi Figuera, president de l’entitat organitzadora, Festa, alhora que va destacar la consolidació d’un certamen que aquest any preveu servir 15.000 degustacions.

Tot i així, l’obertura oficial del festival tindrà lloc a les 17.00 hores al passeig del Sió, on els assistents podran recórrer vint-i-quatre expositors dels cellers DO Costers del Segre i deu estands de productes gastronòmics que oferiran 120 productes diferents, així com del campionat de colles sardanistes de la Terra Ferma i música en directe de La Catxibanda.

Com a novetat, el Celler Matallonga de Fulleda presentarà un vi que encara no s’ha distribuït. DVins, que tenen com a principal objectiu promocional el patrimoni gastronòmic del territori, va rebre l’any passat prop de 18.000 visitants, una xifra que aquest any es preveu superar.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Seguiries estrictament les restriccions d'un nou confinament?