Eduardo Noriega, Premi d’Honor de la Mostra

REDACCIÓ
13-04-2018
  • Eduardo Noriega, Premi d’Honor de la Mostra

L’actor Eduardo Noriega recollirà el Premi d’Honor de la 24 edició de la Mostra de Cinema Llatinoamericà de Catalunya, que se celebrarà a Lleida del 20 al 27 d’abril, organitzada per la Paeria i el Centre Llatinoamericà. L’intèrpret recollirà el premi durant la inauguració, al Teatre de la Llotja, el divendres 20 d’abril. En l'acte, també es concedirà el Premi Jordi Dauder a la creativitat en el cine català, que aquest any guardona la cineasta i actriu Sílvia Munt, o el premi Ángel Fernández-Santos, que reconeixerà Gerardo Sánchez, director del programa de La 2 Dies de Cinema, i per primera vegada, el Premi Talent Llatí, que distingeix professionals llatinoamericans que treballen en la indústria del cine, al compositor de bandes sonores argentí, Osvaldo Montes.

La Mostra reconeix amb aquest guardó la trajectòria d'Eduardo Noriega en el cine espanyol, en què ha destacat en films dels seus inicis com Tesis o Abre los Ojos i altres de més recents, com l’exitosa Perfectos desconocidos, a més del seu recorregut en el cinema llatinoamericà en pel·lícules com l’argentina Plata quemada i la coproducció argentinoespanyola El método, entre d'altres.

Eduardo Noriega (Santander, 1973) ha treballat amb directors de prestigi com Álex de la Iglesia, Cesc Gay, Marc Recha, Marcelo Piñeyro, Kim Ji-Woon o Guillermo del Toro, entre d’altres. En els seus inicis, va estudiar solfeig i piano al conservatori de la seua ciutat. Entre els últims treballs, destaquen pel·lícules com Perfectos desconocidos (2017), Nuestros amantes (2016) o La Bella y la Bestia (2014).

Ja es poden recollir les entrades per a la inauguració i la clausura a la regidoria de Cultura i el Centre Llatinoamericà.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Carregant...
Load next