RAMON OROMÍ
04-06-2018
Actualitzat: 04-06-2018 8:02
  • El Balàfia fa el primer pas cap a l'ascens a Segona Catalana

El Balàfia va aconseguir emportar-se l’avantatge al primer partit de la fase d’ascens a Segona Catalana, que el va enfrontar a l’Angulària a Anglesola (0-1). Després d’un encontre molt disputat, els de la capital del Segrià van aconseguir una victòria que els permet arribar com a favorits per a l’ascens al duel de tornada del cap de setmana que ve.

El partit va començar amb dos equips molt igualats capaços de crear ocasions de forma continuada, encara que sense sort per a cap dels dos contendents de cara a gol.

A mesura que passaven els minuts, l’Angulària va anar prenent el control del joc ofensiu impedint el joc fluid dels de Balàfia, que tan sols aconseguien arribar a l’àrea local a través de contraatacs. Malgrat la lluita incansable de l’Angulària, va ser el Balàfia el que va saber fer valer el seu joc ofensiu i després d’una contra molt efectiva va aconseguir posar-se al davant al minut 26.

Després del primer gol dels de Lleida, l’Angulària no es va ensorrar i a partir d’un joc basat en la tècnica va plantar de cara a un Balàfia més físic que no va aconseguir ampliar l’avantatge però que va mantenir la porteria a zero a l’arribar al descans.

A la represa, el joc es va igualar encara més. El Balàfia va imposar la seua superioritat física, amb la qual cosa va fer inútils els intents de l’Angulària per tornar l’empat al marcador als primers minuts de la segona meitat. Tot i la superioritat física dels del barri de Lleida, l’Angulària no va deixar de buscar la victòria però la falta de punteria dels locals va fer impossible que arribés la remuntada.

La sort, d’altra banda, va somriure el Balàfia, que va aconseguir fer valer el gol marcat a la primera meitat per endur-se el primer duel de l’eliminatòria i fer el primer pas cap a l’ascens a Segona Catalana a l’espera del que passi a l’encontre de tornada que es disputarà el cap de vinent al Manuel Lorite.