El Balàfia Vòlei i Rodi Motor Services renoven l'acord de patrocini

REDACCIÓ
Publicat: 
21-09-2022
Actualitzat: 20-09-2022 23:56
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • El Balàfia Vòlei i Rodi Motor Services renoven l'acord de patrocini
    Peu de foto: 
    Foto Rodi Motor Services

El Balàfia Vòlei i Rodi Motor Services (RMS) van signar aquest dimarts el conveni de patrocini del club per un any més. Ja són cinc les temporades que l'empresa especialitzada en serveis de mecànica integral impulsa l'equip lleidatà, que s'estrena en Superlliga 2.

La sala Monlau dels serveis centrals de Rodi Motor Services a Lleida va acollir la signatura del conveni de patrocini del Balàfia Volei en un acte presidit pel director general de Rodi Motor Services, Josep Esteve Oró, i la presidenta del club, Vanesa Ortega.

A l'acte han acudit jugadors del Rodi Balàfia que han agraït la confiança que diposita en ells Rodi Motor Services des de fa ja cinc temporades. "Han demostrat que estan compromesos i mostra d'això és que enguany competeixen en la Superlliga 2, l'avantsala del volei professional, la divisió de plata. Els acompanyem en aquesta nova aventura", ha declarat Josep Esteve.

Per part seva, Vanesa Ortega ha destacat la importància de comptar amb patrocinadors com Rodi Motor Services ja que "avançar cap a la lliga professional també implica més costos i inversions". En aquest sentit, enguany, el conveni de patrocini contempla una aportació de 9.000 euros.

El pròxim 8 d'octubre serà el primer partit de lliga i s'estrenarà a casa. El pavelló Juanjo Garra acollirà l'estrena a les 16.00 hores enfrontant-se al Familycash Xátiva VB. El nostre equip ja està en pretemporada en la Superliga Catalana, una competició de la Federació Catalana de Voleibol. El passat cap de setmana del 17 de setembre van guanyar 2-1 als de Torredembarra i van perdre 1-2 contra el CV Sant Pere i Sant Pau. El pròxim repte, aquest cap de setmana contra el Barça en semifinals.

Equipaments d'aniversari

L'estrena del Rodi Balàfia en la divisió de plata del volei coincideix amb el desè aniversari del club i els 50 anys de l'associació de veïns que els dóna nom. El passat 5 de setembre, Josep Esteve va assistir a la presentació del nou equipament. Un acte en el qual Esteve va recordar els seus anys com a entrenador i va animar als assistents a anar a un dels partits del Rodi Balàfia "perquè són un autèntic espectacle".

Comparteix

També t'interessarà