El Balaguer aconsegueix una nova victòria i manté la ratxa

JOAN BOVÉ
07-05-2018
Actualitzat: 07-05-2018 11:13
  • El Balaguer aconsegueix una nova victòria i manté la ratxa

El Balaguer va aconseguir una nova victòria, la setena en les últimes nou jornades, per refermar-se a la setena plaça en un gran final de temporada dels homes de Jordi Belló. Els de la capital de la Noguera van vèncer el Valls en un partit vibrant en el qual els visitants van certificar el descens amb la derrota (3-2).

El primer temps va començar amb un joc molt obert i amb dos equips que buscaven marcar, per agradar al seu públic els locals, i per intentar el miracle els visitants, que eren en zona de descens. El Valls va tenir la sort de marcar primer en el minut 15, quan un malentès entre la defensa i Alfred va servir perquè Miranda enviés una vaselina que servia per inaugurar el marcador (0-1). Però tan sols un minut més tard Adrià rematava de cap una centrada de Pau per aconseguir l’empat (1-1). El jove Angerri hauria pogut el Balaguer en el minut 35, però el seu xut el va aturar bé Clavé. I al 41, una internada del visitant Simó va ser tallada per Víctor dins de l’àrea, i l’àrbitre va assenyalar un rigorós penal que transformaria Gómez per tornar a avançar el seu equip. Amb el resultat d’1-2 s’arribava al descans.

En el segon temps, el Valls es va dedicar a defensar el resultat, cosa que va aprofitar el Balaguer per estirar les seues línies. Isaac va tenir l’ocasió d’empatar en el 69, i en el 79 va ser Adrià qui després de diversos rebutjos va aconseguir marcar el gol de l’empat i el segon en el seu compte particular (2-2). I quan ja es donava l’empat per bo, una jugada d’atac dels locals en la qual van triangular Adrià i Hichem i aquest va deixar la pilota a Genís perquè marqués a plaer el tercer (2-3), la qual cosa donava la volta al marcador en el temps afegit.

Després d’una temporada irregular, sense aconseguir la victòria en els quatre primers partits de Lliga i coquetejant amb el descens en algunes parts de la temporada, el Balaguer és el millor equip de la classificació des del març amb una ratxa de set victòries en els últims nou partits. D’aquests set triomfs, cinc han estat davant de la seua afició. A falta de tres jornades per a la conclusió de la Lliga, el Balaguer ja no es juga res més que acabar al més amunt possible a la classificació i intentar superar la barrera dels cinquanta punts.

“Hem sabut guanyar davant d’un equip que s’ho jugava tot avui”

L’entrenador del Balaguer, Jordi Belló, va destacar al final del matx que “havíem previst un partit complicat davant d’un equip que tenia poques opcions de salvació però totes passaven per guanyar aquí. I hem sabut guanyar-los. Ells l’han lluitat en el primer temps però quan s’han replegat darrere ens han deixat la pilota i ho hem aprofitat”. “Estem fent un bon final de temporada, encadenant moltes victòries seguides”, va destacar.