JOAN BOVÉ
25-03-2019
Actualitzat: 25-03-2019 10:32
  • El Balaguer, cada cop més lluny de la salvació

El Balaguer va tornar a perdre a casa, aquesta vegada amb un Vilanova que amb la victòria aconsegueix pràcticament el seu objectiu de salvar-se. Per la seua part, els de la Noguera, a falta de 8 partits, necessiten més que un miracle per aconseguir-ho, ja que es troben a 15 punts de la permanència, després de les victòries de Gavà i Júpiter en la jornada d’ahir.

El Balaguer va començar bé al primer temps, encara que va continuar amb el mal de tota la temporada. La falta de gol fa que l’equip no acabi de materialitzar el seu joc als metres finals.

La primera ocasió del partit va ser per al visitant Òscar, però la seua vaselina davant del porter del Balaguer, Alfred, se’n va anar per la línia de fons. El Balaguer dominava el joc del centre del camp i el Vilanova esperava al seu camp. Va ser en el minut 33 quan de nou Òscar, va aprofitar una contra del Vilanova per aconseguir batre Alfred i posar el 0-1 al marcador. Per part dels locals, Pau va tenir la seua ocasió en el minut 7 i Marcel va rematar de cap en el 45, encara que la pilota va acabar a les mans del porter sense problemes, després de la qual cosa es va arribar al descans amb el marcador favorable al Vilanova per un marge mínim de 0-1.

El Balaguer va saltar al terreny de joc a la segona meitat amb les mateixes ganes que en el primer a la recerca del gol que els donés l’empat. El local Galcerán hauria pogut empatar el partit només iniciar-se el segon temps, però la seua rematada de cap va sortir fora. També ho va intentar Gabernet en el minut 66, però el potent xut el va arribar a desviar un defensor a córner.

Amb una segona part avorrida i sense joc, els nervis van començar a aflorar sobre el terreny de joc en els dos equips, i en el 75 va arribar una discussió provocada pel visitant Vall, que va escopir Joan, que es va regirar. Al final, tangana entre els dos equips que el col·legiat, que mai va controlar la situació, va resoldre mostrant targetes grogues als locals Joan i Sánchez, i al visitant Vall. Era la segona groga per als tres jugadors i van haver d’abandonar el terreny de joc, deixant el Balaguer amb 9 i el Vilanova amb 10. En l’afegit, el Vilanova, amb un home més, va aconseguir batre Alfred amb un gol de Toti, sentenciant així el matx amb un marcador de 0-2, excessiu per a un Balaguer que, de nou, va competir sense premi.