JOAN BOVÉ
08-10-2018
Actualitzat: 08-10-2018 9:57
  • El Balaguer cau sense idees

El Balaguer va encaixar una nova derrota a casa amb un dels equips de la cua de la classificació, el Gavà. Per la seua part, els del Baix Llobregat sumen amb aquesta la primera victòria de la temporada contra un Balaguer apagat i sense idees. Durant els primers minuts de l’encontre, el Gavà va mantenir el control del joc donant els primers avisos davant del marc del porter de l’equip de la Noguera, Alfred. El visitant Junior, es va mostrar molt efectiu en atac i va enviar una pilota que va vorejar el travesser al minut 16 i, al cap de dos minuts, Marcos aconseguia inaugurar el marcador gràcies a un gol de falta directa, des de la vora de l’àrea. Va col·locar la pilota pel costat de la barrera i Alfred no va poder fer res per evitar el gol. Malgrat el 0-1, el Balaguer no es va ensorrar i va tenir ocasions per empatar, com la de Gabernet al 22, però una rematada amb el taló aturada pel porter del Gavà sense problemes. El Balaguer va acabar pagant els errors de cara a porteria al 26, quan una fallada colossal de la defensa local va facilitar que Joan Vázquez finalitzés la jugada batent Alfred (0-2). La segona diana segon del Gavà va ser com una galleda d’aigua freda per als de Toni Menchón que, a partir del gol, van estirar les línies tot despertant-se de la seua letargia. El moviment tàctic dels de la Noguera va tenir efecte i al 29, Adrià Fernández va aconseguir retallar diferències en un llançament de falta directe que va portar la tranquil·litat al quadre local. Però quan semblava que el 2-2 era a prop, va arribar una jugada d’atac de l’equip visitant, que es va iniciar amb un tir de Junior que va parar Alfred, però el rebuig el va aprofitar Joan Vazquez per marcar de xut creuat, 1-3. A la respresa, el Gavà va tenir opció d’ampliar el lluminós amb una pena màxima que va llançar Quiles, però que Alfred va aturar en una bona intervenció.

Tot i el domini del marcador el Gavà no va abaixar la intensitat ofensiva buscant el gol que tanqués el matx i al 63, Junior va tornar a posar a prova Alfred, que va respondre amb una altra gran aturada. El Balaguer es va despertar als minuts finals, però Hichem i Vendrell no van encertar les ocasions davant el porter rival i no van poder evitar arribar al final de l’encontre amb l’1-3 definitiu.

Menchón: “Hem jugat malament”

El míster del Balaguer, Toni Menchón, es va mostrar decebut amb el resultat i amb el joc de l’equip després de sumar la segona derrota consecutiva i haver aconseguit un sol punt dels últims dotze que s’han disputat. “Hem jugat malament. Hem de millorar en totes les línies si volem tirar endavant. Tots hi hem de posar de la nostra part per tirar endavant. Hi ha plantilla per fer un joc molt millor i, per tant, treure més bons resultats. Esperem que tots fem un pas endavant i sortim amb més convicció.”