El Balaguer cedeix el lideratge

05-10-2015
Actualitzat: 05-10-2015 16:18
  • El Balaguer cedeix el lideratge

El Balaguer es va deixar ahir el lideratge al cedir a Igualada el primer empat de la temporada (0-0), si bé manté intacta la seua condició d'invicte. L'equip de la Noguera va anar de menys a més, de manera que va començar molt retardat encara que va acabar dominant, sense fortuna.

A pesar que els davanters del Balaguer intentaven materialitzar les poques ocasions de què disposaven, en els primers minuts l'Igualada aconseguia portar el control del partit. I així va ser que el conjunt barceloní va estar a punt de batre la porteria dels rojos, però es va trobar amb la dos grans parades del porter Alfred, que de manera consecutiva va aturar sengles trets.

Així doncs, al Balaguer li costava arribar a la porteria rival i no va ser fins al minut 20 quan Adrià Fernández va rematar el primer xut ben dirigit. A partir d'aquest moment, el conjunt de l'Anoia va ser el gran dominador del duel, encara que sense tant perill com en els primers instants. Els pupils de Jordi Cortés van tenir novament la seua ocasió, però el llançament d'Adrià va tornar a arribar sense aparent perill a les mans del porter local. Defensivament, el conjunt lleidatà complia amb les expectatives, però li faltava arribada en atac.

A la represa, l'Igualada va continuar portant el pes del partit, mentre que el Balaguer a poc a poc avançava les línies a la recerca d'un gol que trenqués l'equilibri. Bàsicament arribaven en incursions d'Adrià, l'home més incisiu de la davantera del Balaguer. Va ser a mitjans de la segona meitat quan els rojos van prendre la iniciativa i les jugades d'atac cada vegada es prodigaven més, però no amb prou perill.

Quan faltaven poc més de deu minuts per finalitzar el compromís, el Balaguer va passar pel seu millor moment. Va començar a practicar un futbol participatiu amb constants intervencions de la majoria de jugadors. L'únic però era que no s'acabaven de culminar les ocasions. L'expulsió de Bachana va augmentar encara més el domini dels de Cortés, que es van bolcar a buscar el gol de la victòria, que no va arribar i, així, van perdre el lideratge.