El Balaguer continua invicte

03-10-2016
Actualitzat: 03-10-2016 10:43
  • El Balaguer continua invicte

Treballat empat de l’equip de la Noguera al sempre complicat Municipal d’Aiguadolç. Els de Sitges, més acostumats a aquest tipus de partits, van ser els que van colpejar primer, i ho van fer amb un gol marca de la casa. Després de blocar una centrada des de la banda, el porter Nito va treure en llarg molt ràpidament perquè Geri li guanyés l’esquena al lateral dret visitant. Després de l’error defensiu en les cobertures, l’extrem blanc-i-blau va realitzar un magnífic control orientat, es va plantar a l’interior de l’àrea i va definir a la perfecció davant del porter Alfred amb un xut creuat. Així doncs, als de roig els va costar adaptar-se a les circumstàncies. I és que les imprecisions, els rebutjos i les interrupcions se succeïen al llarg dels minuts. Amb l’1-0 en el marcador, els pupils dirigits per Jordi Cortés van poder empatar gairebé al descans. Tanmateix, el fusell d’Asier Eizaguirre des de pràcticament l’interior de l’àrea petita es va trobar amb la magnífica intervenció de Nito. El porter, amb una mà magistral, va evitar un gol psicològic en un primer temps molt travat.

Després del pas pels vestidors, Jordi Cortés va introduir una variant tàctica que a la fi va ser decisiva per aconseguir l’empat. Amb dos referències en atac amb les figures de Genís i Adrià, Asier es va situar a la mitja punta i va ser llavors quan el Balaguer va trobar més profunditat en les seues accions. A partir d’aquí, el quadre roig va crear molt més perill i va rondar amb insistència l’àrea local. Així, als cinc minuts de la represa, Genís va ser enderrocat a l’interior de l’àrea i el col·legiat no va dubtar a assenyalar la pena màxima. Adrià es va encarregar de transformar el llançament des dels onze metres. I quan semblava que la balança es decantaria a favor del Balaguer, va arribar l’expulsió de Joan a falta de vint minuts per a la conclusió. Veient-se en inferioritat numèrica, l’equip dirigit per Cortés va donar per bo l’empat i amb prou feines hi va haver ocasions fins al final del partit per a tots dos conjunts. Tan sols es van produir accions a pilota aturada i arribades aïllades.

"És un resultat positiu jugant amb un menys"

El tècnic del Balaguer, Jordi Cortés, es va mostrar satisfet a la roda de premsa pel punt aconseguit al Municipal d’Aiguadolç. "És un resultat positiu, perquè hem jugat vint minuts amb un jugador menys", va apuntar. L’entrenador de l’equip roig, a més, va destacar la dificultat de jugar en camps com el del Suburenc. "Són sempre partits molt complicats, de molta disputa i amb massa interrupcions. Sumar-hi un punt és bo", va afegir sobre aquesta qüestió. Finalment, va tornar a felicitar els seus jugadors per l’esforç realitzat i per mantenir-se encara invictes.