JOAN BOVÉ
15-01-2018
Actualitzat: 15-01-2018 10:02
  • El Balaguer només suma un punt i es manté onzè

El Balaguer va sumar un valuós punt en el seu tercer empat consecutiu i es manté onzè. Els de la Noguera van ser superiors però va ser el Sants el que es va avançar al tram final del partit després d’un error de la defensa local. Ja al temps afegit i amb els locals jugant amb nou, Putxi va aconseguir l’empat i a prop va estar el Balaguer d’aconseguir la victòria en una falta que va sortir desviada per poc.

El duel va començar amb un Balaguer controlant l’esfèric encara que li va faltar la sort als últims metres ja que tant Adrià com Genís Galceran i Mikel ho van intentar des de totes les posicions. Però la bona col·locació de la defensa barcelonina i el porter Yaman van evitar que el Balaguer inaugurés el marcador. Per la seua part, el Sants va tenir la seua oportunitat al minut 24 amb un fort xut de Cervantes que Alfred va treure amb la mà canviada en una excel·lent intervenció enviant la bimba a córner.

Amb l’empat es va arribar al descans i al segon temps l’àrbitre va voler ser el protagonista del partit amb una sèrie d’errors i mostrant targetes davant de les protestes dels jugadors. Adrià va ser el primer a veure la segona groga després de contínues protestes davant les decisions arbitrals, la qual cosa va deixar els locals amb un home menys durant mitja hora. Amb superioritat numèrica, el Sants ho va intentar amb més pressió que sort. Així doncs, al minut 64, Cervantes va enviar una pilota al pal. Quan mes assetjava el Sants, va arribar el primer gol al 88, obra de Navarro després d’un error dels locals que semblava sentenciar el partit (0-1). Però el Balaguer mai va donar l’encontre per perdut, i al minut 91 un clar penal va ser transformat per Putxi (1-1). Dos minuts més tard, Genís va poder marcar el segon dels locals en una falta frontal que va sortir fora per molt poc.

Malgrat l’empat, el Balaguer continua mostrant millora en el joc i segueix onzè, molt a prop dels altres equips lleidatans. Els pupils de Jordi Belló s’enfrontaran a l’EFAC Almacelles la propera jornada en un derbi que es preveu apassionant atesa la rivalitat entre els dos conjunts amb les baixes de Hichem i Adrià, que van ser expulsats el dia d’ahir.

“Hem merescut guanyar aquest partit”

L’entrenador del Balaguer, Jordi Belló, va manifestar després de l’empat que “hem merescut guanyar aquest partit. Hem començat molt bé, generant ocasions però sense encert. Ja a la segona part hem estat millors fins i tot quan ens hem quedat amb deu. Però un error ens ha costat el gol i malgrat tot hem sabut reaccionar apel·lant a l’èpica i jugant amb nou. Hem empatat i al final encara hem tingut una última ocasió que se n’ha anat fora per poc”. Amb referència al derbi de la setmana que ve davant de l’EFAC, Belló va dir que “treballarem per guanyar”.