El Balaguer segueix dalt de tot

28-09-2015
Actualitzat: 28-10-2015 10:22
  • El Balaguer segueix dalt de tot

El Balaguer, que arribava al partit d'ahir després d'imposar-se, la jornada anterior, en el derbi lleidatà de la categoria amb el Lleida B (0-2), continuarà una setmana més en la primera posició de la taula després d'una treballada victòria contra un bon Suburenc (4-2).

Malgrat el resultat, van ser els visitants els que van obrir el marcador, en els primers compassos del partit, gràcies a un gol de Díaz (0-1, 6'). Tot i així, els de Jordi Cortés es van sobreposar ràpidament i en el minut 13 el col·legiat va anul·lar un gol totalment legal de Mikel. Dos minuts més tard, Galcerán, un dels jugadors més destacats en aquesta arrancada de Lliga, va aconseguir empatar el xoc després d'una brillant jugada amb Mikel i Adrià (1-1, 18').

Abans d'arribar al descans va arribar l'acció que va marcar l'esdevenir del matx. Al minut 40, el col·legiat va assenyalar una pena màxima sobre Galcerán, després d'una falta comesa per Díaz, que havia estat amonestat pocs minuts abans i que, per tant, va ser expulsat. Adrià es va encarregar de transformar el penal (2-1, 42'). El Suburenc va encaixar el cop i no va tardar a reaccionar. Amb un home menys i, després d'un error defensiu del Balaguer, Durany va establir les taules de nou (2-2, 44').

A la represa, els de Jordi Cortés van buscar la porteria rival des de l'inici i al 52 van tornar a batre la porteria defensada per Marcos després d'un contraatac culminat amb encert per Fontana (3-2, 52').

Amb aquest resultat, les entrades d'Andreu i Tenorio van donar pausa i profunditat al joc ofensiu local, que va ser realment fluït i productiu. Tots dos jugadors van facilitar que el Balaguer fos l'amo de la pilota. Adrià, al 58, i Galcerán, al 74, van enviar sengles trets al pal. Abans de l'ocasió de l'hàbil mitjapunta del Balaguer, Marcos García va poder aconseguir, de nou, l'empat amb un fort xut que va aturar Alfred (63'). Ja en la recta final, Galcerán va tancar la victòria dels de Cortés firmant el seu segon gol del partit (4-2, 80').