joan bové
13-08-2015
Actualitzat: 30-10-2015 10:45
  • El Balaguer sentencia

El Balaguer ja té un peu i mig a les semifinals de la primera edició de la Copa Lleida de futbol després de golejar aquest dimecres per 0-5 el Cervera. Els rojos, que militen a la Primera Catalana, van fer valer la seua major categoria davant d'un Segona i van sentenciar gràcies al millor punch i a un contraatac letal a la segona meitat.

En la primera part ja va quedar clara la superioritat dels homes que dirigeix Jordi Cortés, que abans de complir-se el quart d'hora de joc ja van inaugurar el marcador gràcies a una falta servida magistralment per Adrià, que res no va poder fer el porter local Solé. El Cervera, no obstant, no es va ensorrar i va estar a punt de restablir la igualada dos minuts més tard, però el cop de cap d'Àngel va obligar a lluir-se el porter Àlfred. Va ser l'oportunitat més clara dels locals en els primers 45 minuts.

El Balaguer va poder incrementar el seu compte en diverses ocasions, sobretot en una passada de Miquel a Adrià que aquest últim no va encertar a superar en el mà a mà el porter local, i en una altra acció d'Isaac, però el seu tret a la sortida d'un córner el va treure un defensor. El 0-2 va arribar poc abans del descans i va portar la firma de Carlos, que va anotar un gololímpic. El segon acte va arrancar amb el Cervera com a dominador i un Balaguer amagat al darrere defensant el seu avantatge.Tanmateix, el domini local va ser estèril, mentre que el quadre roig va matar el rival a la contra. Al minut 63, un ràpid contraatac iniciat per Tudor i continuat per Marc va acabar amb centrada d'aquest perquè Adrià, de volea, anotés un gran gol, el segon del seu compte particular. Un quart d'hora més tard, Marc feia pujar el 0-4 de xut ras que enfonsava els de la Segarra, mentre que Clivillé, ja amb el Balaguer amb deu jugadors per l'expulsió d'Albert, va arredonir la golejada amb el cinquè gol després de culminar un nou contraatac, aquesta vegada portat per Marc que deixa l'eliminatòria dada i beneïda.