El Balaguer tomba el líder

14-04-2014
  • El Balaguer tomba el líder

El Balaguer va aconseguir ahir el que només cinc equips havien aconseguit aquesta temporada, vèncer el Martinenc, líder destacat de la categoria, i ho va fer oferint la seua millor versió i en el millor moment, ja que els homes de Joan Roca havien caigut de nou en llocs de descens, després que el Marianao empatés en la jornada avançada de dissabte. La victòria va ser possible gràcies a un solitari gol d'Isaac, que va resoldre amb encert una gran jugada de Juan Carlos en el minut 78, quan més pressionava el Martinenc i més feina estava tenint el porter Alfred, providencial durant tota la segona meitat. Aquests tres punts tornen el Balaguer a la zona de permanència, a sis jornades per a la conclusió del campionat de lliga.

El partit va començar amb el domini del Martinenc, que va pressionar molt d'inici, però, tanmateix, no va ser capaç de generar ocasions clares de gol durant tota la primera meitat. Va ser el Balaguer el que va donar el primer avís al minut 16. Un tret de Juan Carlos que el porter visitant Carulla va aconseguir desviar a córner. A poc a poc, i gràcies al treball defensiu, els lleidatans es van anar trobant més còmodesa que els va permetre jugar de tu a tu al seu rival i fins i tot van mirar de sorprendre'l, com en la falta lateral que va servir amb molta intenció Monforte a la mitja hora de partit i que Carulla va aconseguir salvar in extremis.

L'empat al descans va posar en alerta el Martinenc, que va sortir en la segona meitat decidit a emportar-se el partit. Juanlu, tot just començar (47'), va posar a prova l'habilitat d'Alfred amb un tret a boca de canó que el porter lleidatà va aconseguir parar. Alfred acabaria convertint-se en un dels herois del partit, fent intervencions de molt mèrit. Quan més pressionava el conjunt visitant, Juan Carlos va sortir en contraatac, va deixar assegut el seu defensor, va amagar el tir i va cedir la pilota pertal que Isaac, arribant de cara, afusellés a pler (1-0, minut 78'). Des d'aquell moment i fins al final els lleidatans van seguir deixant-se la pell defensivament i encomanant-se al seu porter Alfred per aconseguir finalment tres punts que poden ser determinants en la seua lluita per la permanència.