El Balaguer tuteja el líder

JOAN BOVÉ
20-05-2019
  • El Balaguer tuteja el líder

El Balaguer va acomiadar la Primera Catalana al seu camp amb un bon partit davant del líder, que va suar tinta per emportar-se els tres punts gràcies a una jugada aïllada després d’un error defensiu, l’únic en els 90 minuts, que va aprofitar el visitant Tacón per superar Alfred en un un contra un i marcar l’únic gol del partit.

Des de l’inici del matx, els dos equips van mostrar les seues intencions. L’Andorra va dominar el centre del camp i el control de la pilota, davant d’un Balaguer molt ordenat i defensiu que va treballar amb les línies molt juntes i organitzades evitant que l’Andorra pogués crear perill en els metres finals. Per part de l’equip local, va ser Hichem el que va aconseguir realitzar el primer xut entre els tres pals, en el minut 24, però aquest no va suposar cap problema per al porter visitant, Nico. Tres minuts més tard, va ser el visitant Jantos el que amb una rematada de cap provava la solidesa d’Alfred, porter del Balaguer, que va respondre amb una gran intervenció. Fins al descans, va variar poc l’escenari, amb domini visitant però sense ocasions de gol.

El segon temps va començar com el primer, però als cinc minuts va arribar l’únic error defensiu dels de la Noguera i aquest va ser aprofitat per l’Andorra perquè Tacón avancés els seus en el marcador (0-1). Malgrat el cop rebut, el Balaguer va lluitar per aconseguir l’empat i a punt va estar d’aconseguir-ho Pau en el minut 57 al recuperar una pilota al centre del camp i intentar-ho amb un potent xut que va sortir fregant el pal de la porteria visitant.

L’Andorra també va tenir ocasió de perill i el segon gol va estar a punt de pujar al marcador en un llançament a de falta directa de Fede Bessone que es va trobar amb el travesser. Encara que el Balaguer va arribar amb perill a la porteria de Nico fins als minuts finals, no va aconseguir materialitzar cap jugada i el resultat ja no variaria fins al xiulet final.