El Balaguer va merèixer més

18-03-2019
Actualitzat: 18-03-2019 10:31
  • El Balaguer va merèixer més

Van treballar, van lluitar i fins i tot van dominar però no va ser suficient. I és que el Balaguer, que no va tenir prou pólvora, va sumar la cinquena derrota consecutiva davant d’un Viladecans que va fer valer la seua millor força per guanyar un partit en què no ho va tenir gens fàcil. Els de Josep Gil, amb un bon entramat defensiu, van dificultar l’atac local. Els del Baix Llobregat van aconseguir obrir la muralla en els primers compassos de la segona meitat però van haver de patir molt per assegurar la victòria.

El Viladecans va saltar al camp decidit a marcar aviat. Seu va ser el domini de la pilota i el ritme del joc en els primers compassos de l’enfrontament davant d’un Balaguer més conservador. Tanmateix, a mesura que van anar transcorrent els minuts, el conjunt de la Noguera va anar equilibrant la balança i fins i tot va disposar de dos grans ocasions per obrir el marcador. La primera la va tenir Josep Maria al minut 20 però no va ser encertat en la definició. Abans de la mitja hora, el Balaguer s’havia fet amo de la situació, però va aparèixer la figura del porter local, Jaime. Als minuts 25 i 28 va treure dos pilotes de gol davant de la desesperació de la banqueta visitant. A deu minuts del descans, el col·legiat va anul·lar un gol del Viladecans marcat per Miguel, per un clar fora de joc. En els minuts previs a la pausa, la por d’encaixar un gol va fer que el marcador no es mogués.

El Viladecans va sortir en actitud devastadora després del descans. Als 53 minuts la seua presència més intensa en atac va tenir premi amb un gol de Dani Matallín. L’1-0 va carregar de confiança els locals, que van buscar el segon gol per sentenciar. Tanmateix, el Balaguer no es va donar per vençut i també va estirar línies a la recerca de l’empat. Ja a la recta final del partit, els de Josep Gil van estar a punt de donar un seriós disgust a Jaime en una jugada a pilota aturada, però el porter del Viladecans va resoldre amb encert l’acció.

Els minuts van anar consumint-se i es va arribar a la recta final d’un encontre intens en què el Balaguer va continuar insistint encara que sense l’energia mostrada en la primera part, i davant d’un Viladecans que a la contra va buscar rematar el partit, també sense encert davant d’Alfred. D’altra banda, no va canviar el signe del duel i finalment el Viladecans va sumar tres punts que li permeten empatar amb el Manresa al capdavant de la classificació, encara que són els del Baix Llobregat els que encapçalen la taula aquesta setmana. Per la seua banda, el Balaguer s’enfonsa una mica més al pou de la taula malgrat alguns senyals de recuperació en el seu joc, però continua mostrant encara la manca de l’eficàcia rematadora que ara com ara els seria tan necessària.