El ballet ‘El Trencanous’i el bateria d’Els Pets, Joan Reig, a L’Amistat de Mollerussa

J.GÓMEZ
22-01-2020
  • El ballet ‘El Trencanous’i el bateria d’Els Pets, Joan Reig, a L’Amistat de Mollerussa

El teatre L’Amistat de Mollerussa obrirà la temporada el 2 de febrer amb l’espectacle de dansa El Trencanous, a càrrec del Ballet de Barcelona. La nova programació comptarà el 7 de març amb un concert del bateria d’Els Pets, Joan Reig, amb els temes del seu primer disc en solitari.

Per al mes d’abril es preveu, el dia 24, l’espectacle d’improvisació Improshow, de Planeta Impro, que permetrà al públic la possibilitat de decidir el guió de la representació. El 26 serà el torn del teatre familiar de Grappa Teatre amb l’obra Hi ha res més avorrit que ser una princesa rosa?, dirigida per Paco Mir.

L’Amistat serà escenari de l’espectacle Aquí no paga ni Déu, el musical, de Pot Teatre, el 9 de maig. Les companyies locals també tindran espai a la programació: Teatre de Butxaca representarà l’obra guanyadora del tercer Concurs de Textos Teatrals per a espectacles de petit format de Saó de Ponent, Pells mortes, d’Eva Saumell, els dies 28 i 29 de març i 4 i 5 d’abril. La Colla dels 50 i Més estrenarà Luci els dies 1, 2 i 3 de maig.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que és adequat que els nens i nenes facin activitats extraescolars aquest curs?