El balneari d'Odèn ja té reserves abans d'obrir per Setmana Santa

SEGREcom
Publicat: 
13-03-2015
Actualitzat: 13-03-2015 9:31
Temps aproximat lectura Temps aproximat de lectura:
  • El balneari d'Odèn ja té reserves abans d'obrir per Setmana Santa

La pròxima obertura del balneari d'aigua salada al Salí de Cambrils, al municipi d'Odèn, prevista per a Setmana Santa, ha generat l'interès del públic que ja ha fet les primeres reserves per disfrutar de banys en aigua curatius i de les visites a tot l'antic complex, on també es mostra la fabricació de la sal.

Quan encara falten dos setmanes per a la seua posada en funcionament, el consistori ja ha tingut les primeres peticions. Segons l'alcalde, Andreu Alet, no s'ha fet encara la campanya de màrqueting ni el concurs per adjudicar la gestió d'aquest equipament "per la qual cosa haurà de ser el personal de l'ajuntament qui es faci càrrec dels primers visitants", fins que es formalitzi l'explotació de tot el complex. Segons Alet, el balneari té una capacitat per a unes 150 persones entre l'àrea de bany i les altres instal·lacions per prendre el sol i les botigues.

No obstant, les salines també ofereixen rutes guiades per veure els molins i els canals d'aigua, així com també el procés de fabricació natural de la sal, ja en marxa.

Comparteix

També t'interessarà